Ajankohtaista

Kivipajan avajaisissa tupa täynnä

Kivipajamme avajaisia vietettiin perjantaina 11.1.2013 tervetuliaismaljoja nostellen Veturikatu 33:ssa RaTan (Rautatieläisten Taidekerhon) kanssa yhteisissä tiloissamme.  

Kuvagalleria:

image

Puheenjohtaja Liisa Hertell toivotti vieraat tervetulleeksi. Osallistujia olikin mukavan runsaslukuisasti. Ainakin 52 henkilöä ehdin laskea, mutta väkeä tuli vielä hieman myöhästyneenä, joten arvelimme siellä olleen liki 60 henkilöä. Osallistujien ikähaitari oli leveä, 8 – 92 vuotta. Kiitos kaikille osallistujille, tunnelma oli mukava ja lämminhenkinen. Hienoa että Rautatieläisten taidekerholaisiakin oli paikalla toista kymmentä ja meillä oli tilaisuus tutustua toisiimme. Tunne, että olemme samanhenkistä porukkaa, oli molemminpuolinen. Tulemme yhdistystemme kesken varmasti ideoimaan ja järjestämään monen moisia yhteisiä tapahtumia, kursseja ym. 

 

Tervetuliaismaljojen jälkeen kunniajäsenemme diplomi-insinööri Paavo Korhonen käynnisti nappia painamalla muutaman kivikoneen. Kun Jouko Sipilä vielä lorautti tilkkasen kuohuviiniä koneen kitusiin, niin voi sitä ihmetystä, miten hiljaisesti kehräten kone starttasi käyntiin. Käynnistysoperaation jälkeen oli täytekakkukahvien kera mukava vaihtaa kuulumisia ja ideoida kivipajan toimintaa yhdessä rautatieläisten taidekerholaisten kanssa.Avajaisvierailla oli mahdollisuus osallistua kyselyymme, jossa kartoitimme kiviharrastajien ja ratalaisten toiveita ja ehdotuksia pajatoiminnasta. Kiinnostus kivenhionta- ja kurssitoimintaan oli suuri ja tarvitsemme hieman aikaa järjestelläksemme hiomon päivystys- ja kurssitoiminnan.  Kivenhionnan opettaja Jukka Lehtinen järjestelee kurssiasioita. Kahden ensimmäisen kurssin ajankohdat ovat jo selvillä. Katso tarkemmat tiedot kohdasta ”Kivipaja”.