Ajankohtaista

Helmikuun jäsentiedote


KUVALINKKEJÄ KAIVATAAN
Uusille kotisivuille on tehty kivigalleria, jota on tarkoitus päivittää pikku hiljaa ajan myötä. Jos teillä on valmiita esim. picasaan tai muuhun vastaavaan systeemiin tallennettuja kuvasarjoja omista kivikuvistanne tai Kiviretket sivun kautta voitte lähettää kotisivujemme ylläpitäjälle Joel Dyerille linkkivinkin, jonka hän laittaa kivigallerian yhteyteen kotisivuille. Esimerkiksi jäsenemme Henri Koskisen ja Raino Virtasen kuvia katsomaan pääsee Kivigalleria sivultamme. Erinomaisia kuvia, käykääpä katsomassa. Muiden muassa tämä linkki tulee uusien kotisivujemme kivigalleriaan. Linkkivinkit siis Joelille Lähetä postia.


SEURAAVA KIVI-ILTA ON PE 22.2.
Helmikuun 8.2. päiväksi kaavailtu kivi-ilta siirtyy pidettäväksi perjantaina 22.2.2013. Vieraileva luennoitsija on Lakeuden Kivikerhon puheenjohtaja Pekka Ruoho ja hän kertoo kiviretkiseikkailuistaan mm. Marokossa.
Kokemuksia, kuvia ja kivinäytteitä. Mielenkiintoinen ilta tulossa - kannattaa tulla paikalle.


MINERALIA-LEHTI
Tänä vuonna MINERALIA alkaa ilmestyä yhdistyksemme kustantamana säännöllisesti neljä kertaa vuodessa. Ensimmäinen numero ilmestyy maaliskuun puolivälissä. Lehti ilmestyy sekä kirjapainossa painettuna että näköispainoksena pdf-muodossa kotisivuillamme, jossa se on kaikkien vapaasti luettavissa tai tulostettavissa.
 
Mikäli haluat tilata MINERALIAN vuosikerran kotiin postitettuna, lehden vuositilaushinta on 10 euroa. Lähipäivinä jäsensihteeriltä on tulossa jäsenmaksukirje, jossa on valinnaisena, maksaako pelkän jäsenmaksun 10 euroa vai tilaako myös MINERALIAN. Tarkemmat tiedot lehdestä ja ilmestymisajoista löytyvät kotisivuilta Mineralia-lehti sivulta ja viime marraskuussa ilmestyneeseen ensimmäisen MINERALIAN näköispainokseen voi tutustua em. sivuilla, mikäli lehti ei sattuisi olemaan vielä sinulle tuttu.
Linkki lehden pdf-tiedostoon löytyy em. sivun alaosasta, josta voi valita lehden katseltavaksi tai tulostettavaksi ("näytä" tai "lataa").


KIVIPAJATOIMINTA

Toiminta pajallamme osoitteessa Veturikatu 33 on täydessä vauhdissa. Avajaisista on tietoa kotisivuillamme Ajankohtaista-kohdassa Ensimmäinen pyöröhiontakurssi on menossa ja täynnä, mutta hopeaketjukurssille pe-la 1.-2.3. saattaa mahtua vielä muutama. Uusia kursseja kehitellään!
Mikäli haluat mennä pajalle hiomaan kiviä, katso Kivipaja kohdan kalenterista onko pajaisäntä paikalla. Silloin ei tarvitse erikseen ilmoittaa tulostasi, jos haluamallesi maanantaille tai perjantaille ei ole kalenterissa merkintää, voit ottaa yhteyttä pajaisäntään sopiaksesi hiomaan tulosta.
Myös ne, jotka haluavat tai tarvitsevat pyöröhiontaopetusta voivat sopia opetuskerroista pajaisäntien - Risto Ilvosen tai Jukka-Pekka Lehtisen kanssa. Lähetä postia .

Terveisin
Liisa Hertell
puheenjohtaja