Jäseneksi

Yhdistyksen tarkoituksena on olla jalo- ja korukivistä sekä muista mineraaleista, niiden keräilystä, hionnasta tai muusta edellisiin liittyvistä asioista kiinnostuneiden henkilöiden yhdyssiteenä, työskennellä jalo- ja korukivien ja mineraalien tunnettavuuden ja niiden hiontatietojen ja -taitojen kehittämiseksi, edistää hyvää yhteishenkeä ja yhteenkuuluvuutta jäsenkuntansa keskuudessa sekä huolehtia jäsentensä yhdistyksen toimintaan liittyvistä yhteisistä eduista.

Kaikenikäiset henkilöt ovat tervetulleita kerhoomme aloittamaan tai jatkamaan kiviharrastustaan. Kerhon kivi-illat ovat kerran kuukaudessa, kahvittelemme, juttelemme ja kuulemme mielenkiintoisia esitelmiä. Neuvomme ja otamme itse vastaan uutta tietoa harrastuksestamme. Kivipajallemme voi tulla hiomaan kiviä. Pajalla järjestetään myös erilaisia kursseja. Järjestämme kiviretkiä kotimaahan ja ulkomaille sekä julkaisemme neljä kertaa vuodessa ilmestyvää MINERALIA-lehteä.

Kerhon seraavan kivi-illan tapahtumat löydät kohdasta Ajankohtaista sekä tai kohdasta Kivi-illat.

Kivikerhon jäsenmaksu vuodelle 2017 on 15 €, liittymismaksua ei ole.
MINERALIA-lehti on luettavissa nettilehtenä kotisivuillamme, mutta sen voi tilata myös laadukkaana painotuotteena, tilaushinta jäsenmaksun lisäksi on 10 euroa vuosikerta.

Jäsenlomakkeemme löytyy osoitteesta

https://docs.google.com/forms/d/10VgDYojJbEou10SXI4wQsZ-rUpYYosrvw54D8agghaM/viewform