Ajankohtaista

Tampereen Kivikerhon ajankohtaiset asiat
Kevätkokous 22.4.2022

Kevätkokous 22.4.2022

Tampereen Kivikerhon sääntömääräinen kevätkokous pidetään perjantaina 22.4.2022 klo 18:00 Tampereen Kivikerhon kivipajalla Hervannassa, Hepolamminkatu 26, Tampere. (HUOM! Ei siis tavanomaisessa kokoontumispaikassamme taivaltajien tiloissa.)

Kevätkokouksen jälkeen on kahvitarjoilu ja Tarmo Grönqvistin esitelmä Eräjärven Viitaniemen kaivoksesta ja sen historiasta. Kuvia ja kivinäytteitä. Tervetuloa!

Kuva: ”Sininen sonaatti”, kulta ja fantasiahiottu topaasi Viitaniemen kaivoksesta. Korun suunnittelu ja valmistus: gemmologi, kultaseppämuotoilija Tarmo Grönqvist. Kuva: Liisa Hertell

Kivipaja avoinna nyt myös torstaisin

Kivipaja avoinna nyt myös torstaisin

Tervetuloa hiomaan kiviä, tekemään koruja ja hopeatöitä pajallemme Tampereen Hervantaan, osoite on Hepolamminkatu 26.

Paja on suuren kysynnän vuoksi nyt vuoden 2022 maaliskuusta alkaen avoinna keskiviikon lisäksi myös torstaisin klo 17:30-20:30. Keskiviikkoiltaisin paikalla on pajaisäntä Jukka-Pekka Lehtinen ja torstai-iltaisin pajavastaavana toimii Elena Santos.

Pajalle ovat tervetulleita tutustumaan myös kaikki uudet kivistä ja kivenhionnasta kiinnostuneet.

Valokuvanäyttely Vapriikissa

Valokuvanäyttely Vapriikissa

Tampereen Kivikerhon järjestämän valokuvakilpailun kuvat ovat esillä Tampereen museokeskus Vapriikissa.

Valokuvat on painettu kolmelle taululle ja ovat nähtävillä kivimuseossa, jalokivivitriinien vierellä kolmikulmaisessa sermiseinäkkeessä.
Vapriikki oli remontin vuoksi kuukauden pävät suljettuna viime joulukuun jälleen, mutta avoinna jälleen 9.2.2022 lähtien.