Ajankohtaista

Tampereen Kivikerhon ajankohtaiset asiat
Syyskokous 25.11.2022

Syyskokous 25.11.2022

Tampereen Kivikerho ry:n syyskokous pidetään perjantaina 25.11.2022 klo 18 alkaen Taivaltajien kokoustiloissa Tampereella, Kortelahdenkatu 10-12. Kokouksessa käsitellään sääntöjen 10 pykälässä olevat asiat.

Kokouksessa käsitellään (toinen käsittely), että yhdistyksen sääntöjä muutetaan seuraavasti: 12 § Kokoukset: yhdistyksen kokoukset kutsuu koolle hallitus. Kokouskutsut on toimitettävä jäsenille viimeistään kaksi viikkoa ennen kokousta. Kutsut toimitetaan syyskokouksen päättämällä tavalla.

Kokouksen jälkeen on kahvitarjoilu ja Jussi Hartoma kertoo Haverin kultakaivoksen tämänhetkisestä tilanteesta.

Tervetuloa!

Kivimessut Lahdessa 5.-6.11.2022

Kivimessut Lahdessa 5.-6.11.2022

Lahden Kivikerho ry järjestää XXVIII Kivi- ja korumessut Lahden messukeskuksessa marraskuun 5. ja 6. päivänä 2022. Messut ovat osa kätevä-, tekevä- ja hetki-tapahtumaa. Samalla pääsylipulla pääsee tutustumaan kaikkiin tapahtumiin. Lisää kivimessuista Lahden kivikerhon kotisivuilla: www.lahdenkivikerho.fi

Tampereen Kivikerho on mukana kivimessutapahtumassa omana osastonaan. Tervetuloa messuille ja tapaamaan myös meidän väkeä.

Valokuvanäyttely Vapriikissa

Valokuvanäyttely Vapriikissa

Tampereen Kivikerhon järjestämän valokuvakilpailun kuvat ovat esillä Tampereen museokeskus Vapriikissa.

Valokuvat on painettu kolmelle taululle ja ovat nähtävillä kivimuseossa, jalokivivitriinien vierellä kolmikulmaisessa sermiseinäkkeessä.
Vapriikki oli remontin vuoksi kuukauden pävät suljettuna viime joulukuun jälleen, mutta avoinna jälleen 9.2.2022 lähtien.