Ajankohtaista

Tampereen Kivikerhon ajankohtaiset asiat
Kivipikkujoulu 4.12.2020

Kivipikkujoulu 4.12.2020

Tervetuloa perjantaina 4.12.2020 klo 18 kivikerhomme pikkujouluun. Tervetuliaismaljana nautitaan pikku glögi. Sen jälkeen tarjolla on riisipuuroa, jota porukkamme tonttu-ukot tulevat paikan päälle keittämään useita tunteja ennen juhlan alkua.

Wanhanajan pukkikin saapuu jakamaan kivekkäät paketit kilteille ja lapsenmielisille. (Muista ottaa mukaan pieni nimetön paketti ja sujauta se tullessasi keittiön ruokahuoneen oven suussa olevaan juuttisäkkiin.)

Varsinaisena ohjelmanumerona on valokuvakilpailumme tulosten julistaminen. Kaikki kilpailuun lähetetyt valokuvat ovat myös näytteillä pikkujoulutilaisuudessa.

Jossain vaiheessa iltaa nautitaan kahvin kera lakkakakkua ja osallistutaan arpajaisiin, joiden päävoittona tänä vuonna on 100 euron lahjakortti Verkkokauppaan. Ja kuten tavallista, monenmoista voitettavaa nytkin on tarjolla.

Pikkujoulun osoite: Kortelahdenkatu 10–12 (Tampereen taivaltajien tilat) Tampere (käynti Suokadun puoleisesta ovesta).

Valokuvakilpailu

Valokuvakilpailu

Tampereen Kivikerho järjestää yhdessä Mineralia-lehden kanssa kaikille avoimen valokuvakilpailun. Kilpailuun osallistumisaikaa on pidennetty kuukaudella, eli kuvia otetaan vastaan lokakuun 2020 loppuun asti.

Katso kilpailuohjeet ja säännöt Mineraliasta nro 1/2020 tai 2/2020, sivulta 4.

Syyskokous

Syyskokous

Tampereen Kivikerho ry:n syyskokous järjestetään perjantaina 20.11.2020 klo 18:00 alkaen Tampereen Taivaltajien tiloissa, Kortelahdenkatu 10–12, Tampere. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kokouksen päätyttyä on kahvitarjoilu, minkä jälkeen gemmologi Tarmo Grönqvist esitelmöi Moskovan Kremlin jalokivistä ja kertoo Orlovin timantin tarinan. Tervetuloa!