Ajankohtaista

Tampereen Kivikerhon ajankohtaiset asiat
Lasten kivipäivä Vapriikissa 1.3.-23

Lasten kivipäivä Vapriikissa 1.3.-23

Koululaisten hiihtoloman aikaan keskiviikkona 1.3.2023 on Museokeskus Vapriikissa (www.vapriikki.fi) lapsille tarjolla muun muassa esittelykierroksia kivimuseossa. Vapriikin kivimuseon kivet ovat kivikerhomme kunniajäsenen ”kivineuvos” Paavo Korhosen Tampereen kaupungille aikanaan lahjoittamia. Aivan satavuotiaaksi Paavo ei elinvuosissaan päässyt, mutta lähelle. Hän kuoli 98-vuotiaana.

Vapriikissa Kivimuseon edustalla tunnistetaan lasten mukanaan tuomia kiviä tuolloin keskiviikkona 1.3. klo 13 -15. Kiviä on tunnistamassa Jukka-Pekka Lehtinen Tampereen Kivikerhosta.

Rakkaudesta kiviin

Rakkaudesta kiviin

Lahden Kivi- ja Koruharrastajat ry järjestää Jokimaan ravikeskuksessa Kivi- ja korumessut 25.–26.3.2023.
Tarjolla on runsaasti tuotteita ammattitaitoisten myyjien valikoimista. Messuilla voi täydentää myös työkalu- ja tarvikevarastoa ja tavata ammattilaisia.

Messut ovat avoinna lauantaina klo 10–17 ja sunnuntaina klo 10–16, osoite Jokimaan Ravikeskus, Jokimaankatu 6, 15700 Lahti.

Tampereen Kivikerho on mukana messuilla omana osastonaan.

Messuilla tavataan!

Valokuvanäyttely Vapriikissa

Valokuvanäyttely Vapriikissa

Tampereen Kivikerhon järjestämän valokuvakilpailun kuvat ovat esillä Tampereen museokeskus Vapriikissa.

Valokuvat on painettu kolmelle taululle ja ovat nähtävillä kivimuseossa, jalokivivitriinien vierellä kolmikulmaisessa sermiseinäkkeessä.
Vapriikki oli remontin vuoksi kuukauden pävät suljettuna viime joulukuun jälleen, mutta avoinna jälleen 9.2.2022 lähtien.