Ajankohtaista

Tampereen Kivikerhon ajankohtaiset asiat
Kokouskutsu

Kokouskutsu

Tampereen Kivikerho ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään perjantaina 26. marraskuuta 2021 klo 18 Tampereen Taivaltajien kokoustiloissa, Kortelahdenkatu 10-12, Tampere. Kokouksessa käsitellään syyskokoukselle yhdistyksen säännöissä määrätyt asiat. Kahvitarjoilu kokouksen päätyttyä.

Valokuvanäyttely Vapriikissa

Valokuvanäyttely Vapriikissa

Nyt Tampereen Kivikerhon viime vuonna järjestämän valokuvakilpailun kuvat ovat esillä Tampereen museokeskus Vapriikissa. Näyttely on avoinna luultavasti koko vuoden 2022 loppuun asti. Valokuvat on painettu kolmelle taululle ja ne ovat esillä kivimuseossa, jalokivivitriinien vierellä kolmikulmaisessa sermiseinäkkeessä.
Huom Vapriikki sulkeutuu 12.12.2021 pariksi kuukaudeksi, koska koko talossa tehdään remontti. Remontin valmistuttua Vapriikki on jälleen avoinna normaalisti 9.2.2022 lähtien.

 

Kivipaja on avoinna

Kivipaja on avoinna

Tervetuloa hiomaan kiviä, tekemään koruja ja hopeatöitä pajallemme Tampereen Hervantaan, osoite on Hepolamminkatu 26. Paja on ollut huhtikuun lopulta (2021) lähtien jälleen avoinna joka keskiviikko klo 17:30-20:30, jolloin pajaisäntä on paikalla.

Heinäkuussa 2021 paja on kesälomien vuoksi suljettuna, mutta avoinna taas heti elokuun ensimmäisenä keskiviikkona. Pajalle ovat tervetulleita tutustumaan myös kaikki uudet kivistä ja kivenhionnasta kiinnostuneet.