Toiminta

Kivipikkujoulu

Perjantaina 10. joulukuuta 2021 klo 18 alkaen on Tampereen Kivikerhon wanhanajan kivipikkujoulu.
Alkajaisiksi glögi, sitten tonttu-ukkojen keittämää riisipuuroa, myöhemmin kahveet ja kakkuset. Välipalana arpajaiset, joissa tuttuun tapaan hyvinä voittoina muun muassa kirjallisuutta kivialalta. Jossain välissä iltaa varmaan se pukkikin tulee kolistelemaan ja jakamaan kivipaketteja.
Huom! Kokoustilojen oven suussa on juuttisäkki, eli pukinkontti, johon voit sujauttaa oman nimettömänä tuomasi pikku paketin, kiviaiheisen tottakai. Jossain vaiheessa säkki siitä sitten häviää ja päätyy pukin hoteisiin. Hän tullessaan jakelee säkin sisällön pikkujouluun osallistujille.
TERVETULOA!
Kokoonnutaan taas mukavalla porukalla yhteiseen pikkujoulutapaamiseen.
Paikka: Tampereen Taivaltajien kokoustilat, Kortelahdenkatu 10-12, Tampere. Tervetuloa!

 

 

Tule hiomaan kiviä

Kivipajamme sijaitsee Tampereen Hervannassa, osoitteessa Hepolamminkatu 26, jossa meillä on melko hyvät tilat ja koneineen ja tarvikkeineen pyöröhiontaan sekä korujen ja hopean työstöön. Pajalla järjestetään myös erilaisia kursseja.

Paja on avoinna keskiviikkoisin klo 17:30–20:30, jolloin pajaisäntä Jukka-Pekka Lehtinen on paikalla. Tervetuloa myös uudet, kivien hionnasta tai hopeatöistä kiinnostuneet. Jukka-Pekka ohjaa ja opastaa homman alkuun.

Pajalle voi tulla tutustumaan ja hiomaan myös muina päivinä kuin keskiviikkoisin, kunhan sopii asiasta etukäteen pajaisännän kanssa (puh. 040 707 5958).

 

Hopeaketjukurssi

Järjestämme 27.11.2021 yksipäiväisen hopeaketjukurssin klo 10–15 kerhon kivipajalla, Hepolamminkatu 26, Tampere (Hervanta). Kurssilla opetellaan kuningasketjun valmistusta hopealangalla. Opettajana Jukka-Pekka Lehtinen. Mukaan mahtuu enintään kuusi henkilöä.

Ketjukurssin hinta on 20 euroa + ketjuun tarvittava hopea 65 euroa, eli yhteensä 85 euroa. Muut ketjun valmistuksessa tarvittavat työkalut ja välineet löytyvät pajalta
Kurssimaksun voi maksaa kivikerhon tilille pajalla olevalla maksupäätteellä 27.11.

Ilmoittautumiset kurssille 17.11.-21 mennessä:
Jukka-Pekka Lehtinen, puh. 040 707 5958

 

Kivipajalle ajo-ohje:

 

Kivipajamme osoite on Hepolamminkatu 26, ja se sijaitsee Hervannan kaupunginosassa Tampereella.

Jos tullaan esim. Tampereen keskustan suunnasta, ajetaan Hervannan valtaväylää (E12) kunnes käännytään vasemmalle, itään, Hepolamminkadulle ja ajetaan (välissä yksi liikenneympyrä) niin pitkälle että Hepolamminkatu kaartuu oikealle (etelään päin) kohdassa, jossa on bussin nro 24 päätepysäkki (Sauli city -tavarakauppa jää vasemmalle).

Aivan pian kaarroksen jälkeen oikealla puolella onkin jo Hepolamminkatu nro 26 postilaatikot sekä Tampereen Kivikerhon metrin levyinen opastekyltti. Sitä vain loivaa mäkeä ylös ja hallin pihaan (rakennus ei näy Hepolamminkadulle asti).

Samassa rakennuksessa, jossa kivipajamme, toimii myös pieni autoalan yrittäjä. Kivipajan ulko-ovessa lukee Tampereen Kivikerho, kivipaja. Piha-alueella on autopaikkoja, ilmaisia kaikki.

Pajaisännälle voi soittaa, jos tarvitset lisäohjeita tai haluat sopia erikseen vierailuajasta, puhelin: 040 707 5958.

Kivipajan toimintakalenteri:

Jos kalenteri ei näy mobiilissa, käännä puhelin vaakaan.

 

Kivipajan osoite kartalla: