Toiminta

Kivi-illat

Kokoonnumme yhteisiin kivi-iltoihin kerran kuukaudessa kuuntelemaan korkeatasoisia esitelmiä ja matkakertomuksia. Kahvikupposten äärellä, ennen varsinaisen ohjelman alkua on mukava harrastajakavereiden kanssa vaihtaa kuulumisia. Esitelmälliset kivi-illat pidetään Tampereen Taivaltajat ry:n tiloissa, osoitteessa Kortelahdenkatu 10–12, Tampere. Sinne ovat tervetulleita kaikki aiheistamme kiinnostuneet.

Katso tulevien kivi-iltojen aiheet ja päivät ”Ajankohtaista”-osiosta.

 

Tule hiomaan kiviä

Kivipajamme sijaitsee Tampereen Hervannassa, osoitteessa Hepolamminkatu 26, jossa meillä on melko hyvät tilat ja koneineen ja tarvikkeineen pyöröhiontaan sekä korujen ja hopean työstöön. Pajalla järjestetään myös erilaisia kursseja.

Paja on avoinna keskiviikkoisin klo 17:30–20:30, jolloin pajaisäntä Jukka-Pekka Lehtinen on paikalla. Tervetuloa myös uudet, kivien hionnasta tai hopeatöistä kiinnostuneet. Jukka-Pekka ohjaa ja opastaa homman alkuun.

Pajalle voi tulla tutustumaan ja hiomaan myös muina päivinä kuin keskiviikkoisin, kunhan sopii asiasta etukäteen pajaisännän kanssa (puh. 040 707 5958).

 

Retket

Teemme kesäisin kiviretkiä kiinnostaviin kohteisiin kotimaassa. Myös keväiset kivimatkat ulkomaille ovat kuuluneet toimintaamme jo vuodesta 1995 alkaen. Valitettavasti tämän kevään ja kesän retket jouduttiin koronan vuoksi siirtämään tulevaisuuteen.

Kivipajalle ajo-ohje:

 

Kivipajamme osoite on Hepolamminkatu 26, ja se sijaitsee Hervannan kaupunginosassa Tampereella.

Jos tullaan esim. Tampereen keskustan suunnasta, ajetaan Hervannan valtaväylää (E12) kunnes käännytään vasemmalle, itään, Hepolamminkadulle ja ajetaan (välissä yksi liikenneympyrä) niin pitkälle että Hepolamminkatu kaartuu oikealle (etelään päin) kohdassa, jossa on bussin nro 24 päätepysäkki (Sauli city -tavarakauppa jää vasemmalle).

Aivan pian kaarroksen jälkeen oikealla puolella onkin jo Hepolamminkatu nro 26 postilaatikot sekä Tampereen Kivikerhon metrin levyinen opastekyltti. Sitä vain loivaa mäkeä ylös ja hallin pihaan (rakennus ei näy Hepolamminkadulle asti).

Samassa rakennuksessa, jossa kivipajamme, toimii myös pieni autoalan yrittäjä. Kivipajan ulko-ovessa lukee Tampereen Kivikerho, kivipaja. Piha-alueella on autopaikkoja, ilmaisia kaikki.

Pajaisännälle voi soittaa, jos tarvitset lisäohjeita tai haluat sopia erikseen vierailuajasta, puhelin: 040 707 5958.

Kivipajan toimintakalenteri:

 

Kivipajan osoite kartalla: