Toiminta

Kiviretki Uhluun 3.9.2022

Tampereen Kivikerho tekee retken Vehmaalle, Uhlun louhokselle lauantaina 3.9.2022.

Retki tehdään tuttuun tapaan bussilla, kuljettajana Kari Pulkkinen.

Lähtö: la 3.9. klo 9:30 Lielahden Prisman parkkipaikalta (Turvesuonkatu 2, 33400 Tampere) länsipäädystä ABC-aseman takaa.

Uhlusta on löydetty savukvartsia, topaasia, maasälpää.

Kiviä voitaisiin kaivella kolmisen tuntia ja paluumatkalla kenties poiketaan syömään johonkin kivaan paikkaan. Paluu Tampereelle illemmalla samana päivänä.

Kivimatkan hinta bussikuljetuksena:
– 30 e /henkilö (jos mukaan tulee 30 osallistujaa)
– 35 e /henkilö (jos mukaan tulee 25 osallistujaa)
– 43 e /henkilö (jos mukaan tulee 20 osallistujaa)

(Eli mitä enemmän tulijoita, sitä edullisemmaksi bussimatka tulee.)

ILMOITTAUTUMISET
viimeistään maanantaina 22.8.2022.

Ilmoittautumisia vastaanottaa Liisa Hertell, p. 040 557 4700 tai sp. (etunimi.sukunimi) @kolumbus.fi

Ilmoittautumisten jälkeen tiedämme, paljonko porukkaa on lähdössä mukaan ja osallistujille ilmoitetaan bussikustannusten osuus.

Ilmoitettu bussiosuus tulisi maksaa Tampereen Kivikerhon tilille FI64 4108 0011 2647 14 viimeistään torstaina 25.8.2022. Maksuviite: 1300.

Tervetuloa kiviretkelle mukavalla porukalla.

 

 

 

Tule hiomaan kiviä

Kivipajamme sijaitsee Tampereen Hervannassa, osoitteessa Hepolamminkatu 26, jossa meillä on melko hyvät tilat ja koneineen ja tarvikkeineen pyöröhiontaan sekä korujen ja hopean työstöön. Pajalla järjestetään myös erilaisia kursseja. Pajalle on hankittu myös viistehiontalaitteet.

Paja on avoinna keskiviikkoisin klo 17:30–20:30, jolloin ohjaaja, pajaisäntä Jukka-Pekka Lehtinen on paikalla. Tervetuloa myös uudet, kivien hionnasta tai hopeatöistä kiinnostuneet.

Pajalle voi tulla tutustumaan ja hiomaan myös muina päivinä kuin keskiviikkoisin, kunhan sopii asiasta etukäteen pajaisännän kanssa (puh. 040 707 5958).

HUOM! Heinäkuussa paja lomailee.

 

Uudet jäsentuotteet​

Tampereen Kivikerhon lippikset ja tuubihuivit ovat nyt valmistuneet. Lippiksen hinta on
10 euroa ja tubihuivin saa kolmella eurolla. Tuotteita voi ostaa kivipajaltamme pajan aukioloaikoina. Postitusta vaativat tilaukset: 040 557 4700 tai sähköpostitse info@tampereenkivikerho.fi

Uvaroviittikitein kuvioitu tuubihuivi on joustavaa, ohutta ja kevyttä materiaalia. Se painaa vain 37 grammaa. Valokuvan Outokummun uvaroviittikiteistä on ottanut Kari Kinnunen.

Tummansiniseen lippikseen on silkkilangoin brodeerattu Tampereen Kivikerhon logo. Logon on kivikerholle vuonna 2010 suunnitellut Heli Kankaanpää.

Kivipajalle ajo-ohje:

 

Kivipajamme osoite on Hepolamminkatu 26, ja se sijaitsee Hervannan kaupunginosassa Tampereella.

Jos tullaan esim. Tampereen keskustan suunnasta, ajetaan Hervannan valtaväylää (E12) kunnes käännytään vasemmalle, itään, Hepolamminkadulle ja ajetaan (välissä yksi liikenneympyrä) niin pitkälle että Hepolamminkatu kaartuu oikealle (etelään päin) kohdassa, jossa on bussin nro 24 päätepysäkki (Sauli city -tavarakauppa jää vasemmalle).

Aivan pian kaarroksen jälkeen oikealla puolella onkin jo Hepolamminkatu nro 26 postilaatikot sekä Tampereen Kivikerhon metrin levyinen opastekyltti. Sitä vain loivaa mäkeä ylös ja hallin pihaan (rakennus ei näy Hepolamminkadulle asti).

Samassa rakennuksessa, jossa kivipajamme, toimii myös pieni autoalan yrittäjä. Kivipajan ulko-ovessa lukee Tampereen Kivikerho, kivipaja. Piha-alueella on autopaikkoja, ilmaisia kaikki.

Pajaisännälle voi soittaa, jos tarvitset lisäohjeita tai haluat sopia erikseen vierailuajasta, puhelin: 040 707 5958.

Kivipajan toimintakalenteri:

Jos kalenteri ei näy mobiilissa, käännä puhelin vaakaan.

 

Kivipajan osoite kartalla: