Toiminta

Jalokivimessut Ylämaalla

Tampereen Kivikerho on omana osastonaan mukana, nyt ensimmäistä kertaa, heinäkuussa 8. – 10.7.2022 Ylämaalla järjestettävillä kivimessuilla. Messutapahtuma järjestetään pääosin ulkotiloissa. Avoinna pe  klo 12 – 18 ja la-su klo 10 – 18. Messut ovat 40-vuotisjuhlamessut. Lisätietoa messuista: ylamaanjalokivimuseo.fi

Tervetuloa tutustumaan Tampereen Kivikerhon messuosastoon, jossa esillä myös uusia jäsentuotteitamme. Kaikkina kolmena päivänä kivikerhomme ei ole mukana messuilla –  luultavimmin vain lauantaina. Ilmoitamme tarkemmin myöhemmin.

 

 

Tule hiomaan kiviä

Kivipajamme sijaitsee Tampereen Hervannassa, osoitteessa Hepolamminkatu 26, jossa meillä on melko hyvät tilat ja koneineen ja tarvikkeineen pyöröhiontaan sekä korujen ja hopean työstöön. Pajalla järjestetään myös erilaisia kursseja.

Paja on avoinna keskiviikkoisin klo 17:30–20:30, jolloin pajaisäntä Jukka-Pekka Lehtinen on paikalla sekä torstaisin klo 17:30–20:30, ohjaajana Elena Santos. Tervetuloa myös uudet, kivien hionnasta tai hopeatöistä kiinnostuneet. Jukka-Pekka ohjaa ja opastaa homman alkuun.

Pajalle voi tulla tutustumaan ja hiomaan myös muina päivinä kuin keskiviikkoisin, kunhan sopii asiasta etukäteen pajaisännän kanssa (puh. 040 707 5958).

 

Uusia jäsentuotteita​

Tampereen Kivikerholle on ennen kesää valmistumassa kolme uutta jäsentuotetta: tuubihuivi, lippis ja t-paita. Lippis ja t-paidat ovat tummansinisiä, Fruit of the Loom -laatua ja sataprosenttista puuvillaa. Paidan vasempaan rintapieleen tulee silkkipainatuksena Tampereen Kivikerhon logo. Kysy lisää tekstiviestitse: 040 557 4700.

Kivipajalle ajo-ohje:

 

Kivipajamme osoite on Hepolamminkatu 26, ja se sijaitsee Hervannan kaupunginosassa Tampereella.

Jos tullaan esim. Tampereen keskustan suunnasta, ajetaan Hervannan valtaväylää (E12) kunnes käännytään vasemmalle, itään, Hepolamminkadulle ja ajetaan (välissä yksi liikenneympyrä) niin pitkälle että Hepolamminkatu kaartuu oikealle (etelään päin) kohdassa, jossa on bussin nro 24 päätepysäkki (Sauli city -tavarakauppa jää vasemmalle).

Aivan pian kaarroksen jälkeen oikealla puolella onkin jo Hepolamminkatu nro 26 postilaatikot sekä Tampereen Kivikerhon metrin levyinen opastekyltti. Sitä vain loivaa mäkeä ylös ja hallin pihaan (rakennus ei näy Hepolamminkadulle asti).

Samassa rakennuksessa, jossa kivipajamme, toimii myös pieni autoalan yrittäjä. Kivipajan ulko-ovessa lukee Tampereen Kivikerho, kivipaja. Piha-alueella on autopaikkoja, ilmaisia kaikki.

Pajaisännälle voi soittaa, jos tarvitset lisäohjeita tai haluat sopia erikseen vierailuajasta, puhelin: 040 707 5958.

Kivipajan toimintakalenteri:

Jos kalenteri ei näy mobiilissa, käännä puhelin vaakaan.

 

Kivipajan osoite kartalla: